Vaše názory a přípomínky nás zajímají

Volební program

JÁN Šturm | 28.09.2010

Vážení,pozorně jsem si přečetl Váš vol.program, který je mi sympatický, ale v některých oblastech nereálný.Potvrzuje mi to Sdružení Lysá 2010,které bylo v koalici a nepodařilo se mu splnit první 4 priority voleb.programu.
Potěšilo mne,že jste zaujali negativní postoj k tomu,že radnice má dva zástupce starosty.Aby ODS mohla vládnout podle svých představ,tak vytvořila "trafiku",která městskou pokladnu přišla cca na 2 mil.korun!!!Mohly se použit např. na kulturu.
Potřeba dokončení obchvatu města a vybudování domova důchodců budou asi ve všech vol.programech.Věřím, že jste již podpořili svým podpisem petici,kterou iniciovali zastupitelé a kandidáti do ZM za KSČM.Petice bude předána na Krajský úřad.
Jsem rád,že chcete, aby v ZM o veřejných záležitostech rozhodovaly osoby věcně,slušně,aktivně a se znalostí věcí.Počas mého skoro 9-ti letého působení v ZM jsem toto velmi často
postrádal.

Pobavení nad diskusí

M. | 16.09.2010

Dobrý den pane Minaříku,
proč se mi nedaří nalézt web vaší strany Lysá 201O s programem a fórem, třeba by se pobavili pro změnu jiní..
Že by obava z komentářů, týkajících se např. toho, že vaše sdružení Lysá 2010 je podstatě odnož ODS? Vždyť všichni vědí, že pro vás sbíral podpisy sám starosta (na Mangu, na úřadě,...), proč to nedělá i pro ostatní nezávislá sdružení?

Re: Pobavení nad diskusí

Jaroslav Minařík | 16.09.2010

Sorry, ale já se s anonymem vůbec nehodlám bavit. Kulturní je se představit. Web bude, ale až to uznáme za vhodné. Předvolební hysterii na téma kdo je čí odnož a kdo sbíral nebo nesbíral pro nás podpisy nechávám bez komentáře.
P.S. Obavy nemáme, nebojíme se vlka nic.

Re: Re: Pobavení nad diskusí

Petr Eliška | 16.09.2010

Vážený pane Minaříku, není příliš fér anonymní přispěvatele automaticky přiřazovat k našemu sdružení... Nicméně jsem velmi potěšen, že jste příznivcem kulturního jednání! Doufám, že Vám to vydrží co nejdéle!

Re: Re: Re: Pobavení nad diskusí

Jaroslav Minařík | 17.09.2010

Dobrý den,
buďte bez obav.

facebook?

Michal Doležal | 11.09.2010

Zdravím, nevidím Kulturně! na facebooku, je tam?

Re: facebook?

petr eliska | 11.09.2010

jasne! posilam link:
https://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=133276270026841&ref=ts

listy a clanek pana Kopeckeho

petr eliska | 10.09.2010

v soucasne dobe zpracovavame odpoved na tento vypeceny clanek... taky jste to cetli?(o:

Re: listy a clanek pana Kopeckeho

Mirda | 10.09.2010

Nevím, nevím, ale strašit zbořením kina, když ve městě jsou ulice, kde chybí kanalizace, nejsou chodníky a dodnes není slušný povrch komunikací. Je to trochu populismus mířený na okruh lidí, kteří navštěvují kulturní akce pořádané Luftem. Jo a těch 12 lidí, kteří údajně dle vás sdílejí společný pokoj na Zámku je další nesmysl. V pokojích je maximálně pět osob. Pro toto byste se měli minimálně omluvit lidem, kteří se o klienty na Zámku starají. Příště si ověřte některé informace než je vypustíte ven. Ono je hezké pojmenovat se Kulturně, ale zatím to tak nevypadá.

Re: Re: listy a clanek pana Kopeckeho

Olga Kovaříková | 13.09.2010

Omlouváme se za mylnou informaci. V lyském domově důchodců je na pokojích max. 6 lidí (info přímo z domova), ale popravdě řečeno, ani to není žádný med, vzhledem k tomu, že většina pokojů nemá sociální zařízení. Běžné domovy důchodců ubytovávají na pokojích po dvou (vycházím ze zkušeností nejen svých prarodičů) a i to se leckdy neobejde bez negativních emocí (pokud nejsou nějak spřízněni). Zbořením kina nestrašíme my, nýbrž pan starosta Havelka. My pouze na situaci reagujeme (viz naše odpověď listům, pokud ovšem bude zveřejněna...).

<< 620 | 621 | 622 | 623 | 624 >>

Přidat nový příspěvek